NOK EI TRIST SKJEBNE….

I Mai fekk vi tips om denne katten som vart funnen i Gaupne. Katten var svært tynn og viste tydelige symptom på sjukdom – katten var så svak at den ikkje eingang klarte å drikke. Katten blei tatt med til dyrlege, der det blei konstantert at blant anna eine auget var vekkråtna, og livet stod desverre ikkje til å redde. Dette var ein ukastrert hannkatt utan chip. Kor lenge denne katten har gått ute veit vi ikkje, og vi har heller ikkje funne ein eigar. Kanskje har mange observert katten, men ikkje gjort noko meir enn det… Dersom du ser ein katt du er usikker på om har ein heim; ta kontakt med oss, etterlys eigar på sosiale medier o.l., og ta katten til dyrlege for gratis sjekk av mikrochip. Ingen dyr fortjener å lide, og det er alle sitt ansvar og hjelpe. Denna gangen var det for seint, men neste gang kan vi kanskje hjelpe i tide.. Det er bedre å sjekke ein gang for mykje enn ein gang for lite – det redder liv!!

Tusen takk til Tommy i Gaupne som brydde seg og hjalp denna stakkaren – det setter både vi og pusen uendeleg pris på. 

Kvil i fred lille venn, du fortjente så mykje meir.

Legg att eit svar