Zala og hennes 8 små

Noen av våre følgere husker kanskje at i juni fanget vi inn en kattemamma som hadde født 4 kattunger ute. Dessverre, kom hjelpen for sent for en av de små; den ble funnet drept. Sannsynligvis av en annen katt eller dyr.

Vi er glade for å meddele at de 3 gjenlevende kattungene har blitt omplassert til egne trygge og gode hjem. 2 av dem fikk hjem sammen, mens Kiwi fikk hjem sammen med Luna; som ble funnet ute alene for noen uker siden. Vi ønsker alle små lykke til videre i nye hjem!

Det viste seg at kattemamma var drektig igjen, og hun fødte hun 8 små. Vi er så glade for at kattungene ikke ble født ute! Da hadde nok ikke fødselen gått like greit….
Kattemamma er selvfølgelig sliten etter å ha født så mange kattunger, og blir nå tatt godt vare på i et av våre gode fosterhjem. Hun får ekstra våtfôr slik at hun skal kunne produsere nok melk til alle sine små, og all den omsorg, varme og trygghet som hun så sårt trenger.

Kattemor har fått navnet Zala, og blir værende i fosterhjemmet som nå er hennes permanente hjem. Alle de 8 kattungene er reserverte, og vil flytte til sine nye hjem i november.

Legg att eit svar