Kattane våre


Her vil du finne ei oversikt over kattane vi til ei kvar tid har inne til omplassering. Dersom du kunne tenkje deg å gje ein av desse kattane ein varig heim kan du ta kontakt med oss på vår vakttelefon – 45 81 22 61.

 

 

fjola

 

FJOLA  på ca. 3 år pr. 05/18 vart redda frå eit hus som hadde brent ned i Jostedalen i 2015, saman med sine 4 kattunger. Ho forsvann frå fosterheimen sin i juni 2015. I starten av november 2016 fekk vi endeleg fanga lille Fjola att! No treng ho ein rolig tålmodig heim der ho får tid til å bli trygg. Ho befinner seg i fosterheim i Bergen. Fjola tar imot kos og klapp, er snill og forsiktig og veldig glad i andre katter.

.

 

 

 

 

 

 

SIRI var katt nr 3 som vart fanga inn i prosjektet vårt ved Simas avfallsstasjon. Siri var drektig, og fødte 2 premature kattunger som desverre ikkje klarte seg. Siri trenger en rolig heim, og er glad i andre katter. Siri befinner seg for tida i fosterheim i Bergen, og er ca. 5 år gammel.

 

 

 

 

 

 

 

SIMBA er ca. ett år gammel pr. 05/18 og er truleg sønn av Siri. Simba var katt nr 4 som vi fanga inn ved Simas-prosjektet vårt. Simba treng ein roleg heim, og er skeptisk til andre katter. Simba befinner seg i fosterheim i Bergen.

 

 

 

 

 

 

SIMAS, som var den første katten vi fanga inn på Simas anlegget på Kaupanger, er ca. 5 år gammel pr. 05/18. Simas er i fosterheim i Gaupne for sosialisering, der han har hatt stor framgang. Simas går overens med enkelte katter, og vil trives best i ein rolig heim.

 

 

 

 

 

Tassen er en sjarmerende sort (med litt hvitt) guttepus på ca. 10 uker pr. 09.06.18. Han er den største i kullet. Tassen kommer gjerne og legger seg på fanget når han vil sove. Godgutten er tillitsfull og utrolig herlig. Tassen er en av de 5 kattungene som ble funnet dumpet midt i veien på Langenes/Fimreite. Tassen er klar for eget hjem når han er 12 uker gammel, og kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

 

 

 

 

 

 

Diesel er en sort (med litt hvit), søt og livlig guttepus på ca. 10 uker pr. 09.06.18. Han liker å sove inntil fosterfamilien eller søskene sine. Diesel leker og koser seg dagen lang, og kommer fort når man dunker på matfatet. Han maler masse. Diesel er en av de 5 kattungene som ble funnet dumpet midt i veien på Langenes/Fimreite. Diesel er klar for eget hjem når han er 12 uker gammel, og kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Susi er en nydelig, liten, sort og hvit jentepus på ca. 10 uker pr. 09.06.18. Hun er den minste og modigste i kullet. Susi er veldig nysgjerrig på nye ting, og elsker å klatre opp på skulderen til fosterfamilien og sitte der. Susi er en av de 5 kattungene som ble funnet dumpet midt i veien på Langenes/Fimreite. Susi er klar for eget hjem når hun er 12 uker gammel, og kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

 

 

 

 

 

 

 

Rosa er en bedårende, sort og hvit jentepus på ca. 10 uker pr. 09.06.18. Hun er veldig glad i å ligge i fanget når hun skal sove, og maler høyt når hun får kos og klapp. Hun er aktiv og leken, og elsker å klatre i høyden. Rosa er en av de 5 kattungene som ble funnet dumpet midt i veien på Langenes/Fimreite. Rosa er klar for eget hjem når hun er 12 uker gammel, og kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

 

 

 

 

 

 

 Speedy er en sjarmerende, sort og hvit guttepus på ca. 10 uker pr. 09.06.18. Han er – som navnet tilsier – den mest aktive i kullet, og er ”over alt” hele tiden. Han elsker å være med fosterfamilien. Speedy er en av de 5 kattungene som ble funnet dumpet midt i veien på Langenes/Fimreite. Speedy er klar for eget hjem når han er 12 uker gammel, og kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Susie er en nydelig sort og hvit jentepus på ca. 4-5 år, som ble fanget inn i Flåm 15. januar. Hun er født ute, og trenger derfor tid og tålmodighet i nytt hjem. Fostermor kan sitte ved siden av henne og klappe Susie, slik at hun har kommet ganske langt på relativt kort tid. Susie har også blitt vandt til hunden som fosterhjemmet har. Hun bør helst være på ett rom i begynnelsen, slik at det ikke blir for mye nytt for henne samtidig. Susie er sterilisert og chipmerket, og vil trenge et rolig hjem med (eller uten) store barn/ungdommer, som vil gi henne den tiden hun trenger for å bli trygg på dem. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.